Третя година

Тепла вода в стакані..
Пилюка і голий нерв..
Свідомість закрилась в ванній..
Вітер сліди розтер..
Третя година болю..
П"яні думки без змісту..
Волю візьму з собою..
І полечу..по місту..
В парку сьогодні пусто..
В серці сьогодні дивно..
В горлі пекучий згусток..
Слів і сухого диму..
Ти на цю ніч до неї..
Я на цю мить до неба..
Ти її в душу вклеїв..
Моїй тебе ще треба..
Дощ як назло не пада..
Сльози не заховаю..
Все ж ти її не зрадив..
Правильно все..я знаю..
В неї чужі манери..
В мене своє свідоме..
Ти не затраснув двері..
Від майже твого дому..
Тихо пищить мобільний..
Болем відбились скроні..
Ти і чужий і рідний..
Сльози в сухі долоні..
В тебе красиві губи..
Очі якісь "не дуже"..
Сильно стиснула зуби..
Коли ти мене паплюжив..
Кухня..на ранок кава..
Вона її так не терпить..
Знаєш у чому справа?
В неї всі гами стерті..
Я загубила совість..
Чесно не спеціально..
Вибач мене за сповідь..
Хотілося ідеально..
Ти в її спальні..тихо..
Я у своїх палітрах..
Між нами давно все зникло..
В пачках..димах і літрах..
Солі течуть в волосся..
Очі за пеленою..
Правильно все зійшлося..
В тебе та не зі мною..


Рецензии