ГНiЙ...

сиджу я сам застолом,
на стільці в хаті своїй.
бухаю з плюшевим котом,
співчуваючи мамі моїй.
тому,що ми не випрвні діти,
не знаєм куди себе задіти.
нас всіх треба вбити,
бо від нас можна здуріти.
ОБІЦЯЮ!нікого не хотіти.
ОБІЦЯЮ!перестану хворіти.
ОБІЦЯЮ!на все *** забити.
ОБІЦЯЮ!вже починаю гнити.
сиджу я сам за столом,
жру бутік і співаю.
власну пісню рикати влом,
тому Тол ҐРОВЛІНОМ рикаю.
за те,що я курва,блять і сука,
мозок псих,на очі каліка.
в руках ніж або біта,
лікарі кажуть,що маю бзіка.
ОБРИГАЮ!всіх сусідів палати.
ОБРИГАЮ!меблі своєї хати.
ОБРИГАЮ!не встигнуть сховати.
ОБРИГАЮ!що не встигли продати.

СЛАВА ГНОЮ!


Рецензии
Слава! Слава! Слава!

Тарас Сенюк   04.10.2011 18:02     Заявить о нарушении