Ти намалював мене

Ти намалював мене...
Очі - чимось темним і загадковим,
Губи - солодким і звабливим,
Носик - бажанням знати те, що не завжди варте.
Карта мого тіла розграфлена Тобою -
Паралелі бажань і меридіани можливостей..,
Чуттєві лінії, інколи гоструваті контури...
Турботливі руки...ніжні, коли торкаюсь...
Сильні, коли борюсь...
Тендітне тіло, готове оберігати душу.
І крила... зайві, тому їх відірвала...
Вибач, що трохи змінила Твій ідеал,
Та зізнайся, чим Ти мене малював?


Рецензии