Сiльський антигламуР

вечір ловить за очі
в українському селі,
клуб голоси дівочі
і хлопаки модні усі.
мама з татом лягли спати,
я також хочу тебе.
спершу будеш вино бухати
потім пищатимеш,бери мене.
п-р.
на чотирьох три літри самогону.
після підірвем місцевих курв.
ми чуваки з коломийського району
і це сі зве сільський антигламур.
вечір вже давно минув,
ніч у нашому селі.
я заклубом чуть ригнув
там де ригали всі.
ти робиш мені добре,
твої губи на кінці.
ти вже не модна
моя сила в твому кулаці.


Рецензии
Ах ти, песий син. От чого ти постійно нас підриваєш. А я думав, то ми тобі лише як друзі бавимо ровесника

Тарас Сенюк   04.10.2011 18:01     Заявить о нарушении