Тапаля

я тобі не жалів два рубля на сигарети,
я тобі докидав ще й на жуйки монети.
кожен вечір писав смс-ки тобі я,
типу ля-ля-ля-ля-тапаля-ля-ля-ля.
я любив тебе сильно поки любилося,
потім забив на це,
й робив,що хотілося.
до берези у парку тебе нахиля,
робив ля-ля-ля тапаля-ля-ля-ля.
ти найшла собі іншого,чи він найшов тебе,
мені це вже по фіґ,ти ж лишила мене.
тепер вечером темним беру в руки ***,
і отак ля-ля-ля-тапаля-ля-ля-ля.


Рецензии
Йой, тяжка-тяжка доля. Аж сльози на очі навертаються.

Тарас Сенюк   04.10.2011 17:59     Заявить о нарушении