Вуйко шнапС...

Вуйко Шнапс був старим нацистом,
В сорок першім приїхав він в село,
Полюбив Україну ще хлопчиськом,
Любив небо,степ і бухло.
Він так любив багато пити,
По три літри в день бухав.
Не хотів він в магазин ходити
Бо в дома самогонку гнав.
Один раз випив штири літри.
Все село любило те бухло.
Вийшов надвір він покурити,
І білка накрила дуже його.
Він хотів лиш покурити,
Не знав,що буде йому смерть,
На землю впав почав мочитись,
Німецькою кричав,чорти від мене геть.


Рецензии
о, тут хороша ідея: вино і портвейн уже не рентабельно, треба глушити шнапс, чувак

Тарас Сенюк   04.10.2011 17:54     Заявить о нарушении