Все поколу... -

Трохи Дереша,ще трохи Тол
*** мені в рот,***-пекло-сліпкнот.
Підірвав йобаний дурдом,
Який якась сука хоче назвати роботою.
НА ***,НА ХУЙ,НА ХУЙ.
*** їбав ****атню бляцьку,
А пес ***рив кицьку.
Задрочений цвинтар,я сперматозоїд,
Чорний,***овий,довбаний,роздовбаний.
Я добрий при вийобці ****и-мозку.
ПИВО.РЕВО.СОНЦЕ В БОКАЛІ!
Ібусь непомітно,непостійно,
Взагалі сіре роздратоване задоволення.
Кому треба секс,бляцтво?
Все,що хочеться сказати,
Це їбатня,яка так жме в сраку.
КІНЧАТИ ЧИ ЗДОХНУТИ?!
Укр.рок.ФАК-ФАК!
Заїбався сотні раз здихати,
Порвало душу,зламало хребет.
Надіюсь їбашити так більше не треба?
Як хотіли гопи-нелюди-****і всі.
Я,ти,мама-курва,тато-алкаш.
ТОЛ,СЛІПКНОТ,ДЕРЕШ,СПЕРМА,РЕВО.
****ато,***ово все поколу...


Рецензии
Круто, у вірші викладена циклічна модель розвитку чувака. чи можна з нього вибратися? чи треба?

Тарас Сенюк   04.10.2011 17:46     Заявить о нарушении