Я невдоволений цим свiтом

Я невдоволений цим світом

Брудні, холодні, жадібні ці очі,
Цей погляд страшний та сліпий,
Як кошеня, що вилізло у світ,
Щоб пожирати тільки здобич.

Скорботні сльози та печаль,
Зітхання, вічна недовіра,
І символічна втрата часу на вже загублені нам речі,
На вже загублене життя.

І кожний день чекання втіхи, чекання страшної пітьми,
Я невдоволений цим світом,
Оцим знущанням над людьми,
Цією крихтою жадоби я невдоволений навік.

Свободи прагнучи для всіх,
Що все руйнують та калічать,
Кохання прагнучи для тих, що не цінують її спалах,
Братерства прагнучи для всіх для лицемірів та для злиднів.

І чути, бачити о те уже вдоволене на грошах,
Скупе, підкупне та жорстоке,
Тією славою навік,
Багатство вкрадене в народу.


Рецензии