Цветы счастья

Там на галявині червоно,
Бо квіти щастя зацвіли
Але сказати оце слово
Я не зумію в тишині

Коханий, та не хмурте очі
Бо цілий всесвіт там живе
Я тільки поруч бути хочу
І моє серце оживе

У тій фортеці трісли стіни
Та не моя у тім вина
Що загубила сум осінній
Й весняну радість віднайшла


Рецензии