Забобоны

Братики-мазурики
Братики-мозолики
Купимо фанфурики
Хоч не алкоголіки,

Вип’єм алкоголію,
Ввечері  по трішечки,
І впірнем в історію
Ще з царя Горішечки.

Згадаємо політику
Яка вже задовбала
Бо знаем аналітику
На самогон і сало.

І є у нас претензіі
Їх більше підсвідомо,
Про як дожить до пенсіі
Нікому не відомо.

Хто нам правду намалює?
Може той хто в вус не дує?
Просто ****ські времена
Все в нас зроблено з гімна.

Я питаю бабу Грушу
Віриш бабо Джоржу Бушу?
Він же ж вилитий шпигун
В сраці ядерний двигун.

Баба Груша каже діду
Я в Америку поїду…
Скільки вже минуло літ
А не чув другого дід.

Вже читав їй Єнеіду
А на ніч Котигорошка
Все одно падлюка їде,
В неї сумніву нітрошки.

Бо пишуть їм письменники
Могутнюю історію
І сипляться вареники
На їхню теріторію.

Дурна ти кажу бабці
Як риба під водою
І шило в тебе в сраці
Та їдь вже, хрін с тобою.


Рецензии