Ой, тя перетя

(Украінська танцювальна)

Годі  люди сумувати
Бо сумлінням грош ціна
Краще буде працювати,
І завести кабана.

Ой тя, перетя
Йдіть війною на сміття
Бо брудне у нас довкілля
Відповідно і буття.

Треба взяти всім ганчірки,
Бо яка ж без них війна,
І почистити задвірки
І помити кабана.

Ой тя, перетя!
Буде сало і кутя!
Накопичимо  їх  трішки,
Доживемо до звитяг.

І на те вже зазіхати
Годі панні та пани.
Як  не соромно здирати
Наші з шкірою штани.

Ой тя, перетя!
Що це справді за життя
Чи  невже один  кабанчик...
Наше світле майбуття.


Рецензии