Заболило

Одна старенька бабушка
У городі жила
І до самої пенсіі
Вахтершою була.
Якось вранці на конгресі
Стала вона рачки
І попала жовтій прессі
На пусті балачки.

Кажуть бабця, наша мила
Завела коханця
Кажуть з НАТО, кажуть білий,
Як американці.

Та бабця  не розпутниця
Шо в городі жила
Шо до самої пенсіі
Вахтершою була.
Розігнутися не може
Поперек скрутило
Та приїде, допоможе
Лікар Заболіло.

Той вже бабцю полікує
Хоч біжи на танці.
Хай співає, хай танцює,
Як  американці.


Рецензии