Дiвчина

Дівчинонька у червоненькій кофтинці,
Я вухом припаду до твоїх персів,
Залишуся з тобою наодинці,
Та буду слухать пісні твого серця...

Дівчинонька з чарівними очима,
Я подарую тобі злотий перстень,
І буду цілувать тебе дівчина,
І входити в твої маленькі дверці...


Рецензии