Музыкальные предпочтения - укр

Один мій знайомий,
Стрьомний кретин,
Like Manowar,
And группу Offspring,
Він каже, що то є,
Реальний музон,
Але, як людина він,
Честно,
гандон...

А інший знайомий,
Той ще - мудак,
Він любить звичайний,
Український панк,
Він носить нашивку,
І кличе: "Ой! ой!",
І створює людям,
"Сплошной гемморой..."

А ось мій дружбан,
Як педик, їй бо,
Такий весь гламурний,
І носить прикрас,
Він слухає Prodigy,
Й різне лайно,
І часто я чую в його,
Драм-н-басс...

Я думаю все ж таки,
Що не важливо,
Що в тебе грає?
У вухах нараз,
Будь ти хоч трешер,
Або підарас,
Важливо, аби лиш,
Хороша людина...


Рецензии