доброго ранку, свiт...

марево осені...осіннє ніжне марення...павутина, неначе мережка в краплях роси на світанку...
а ночі вже холодом віють, вийдеш в садок спозаранку...туман...трави в росі...тихо...
і тут в одну мить...там грюкнула хвіртка...там гавкіт собачий...
кицька мур-мур треться вже коло ніг...
худобу на пасовище виганяє з двору сусідка...а на паркані півень, як заспіває...ку-ку-рі-ку!

....................    ДОБРОГО РАНКУ, СВІТ...     ....................................


Рецензии
Доброго ранку, свiт!

Доброго життя, Мило.

Елена Курило   18.11.2011 14:45     Заявить о нарушении
спасибо, Леночка)
и вам всего наилучшего, счастья и любви)

Мила Льева   18.11.2011 18:23   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.