Маленька Юля

Я колись була маленька,
Як дзига вертлява,
І мене мама рідненька,
Юлею назвала!

Виросла я вже, матуся!
І ходжу до школи.
На уроках не крутюся,
Взагалі ніколи!

Тільки з хлопцями кружляю,
Бо я файну вроду маю!
В танці я крутюсь красиво,
Майже як вертлява дзига!

Я стараюсь, на відмінно,
Предмети вивчати!
Щоб пізніше, неодмінно,
Президентом стати!

Буду тільки на відмінно,
Анлійську вивчати.
Президентові потрібно
Мови різні знати!

Тоді ти, моя рідненька,
Не будеш робити!
На мою зарплату, ненько,
Буде добре жити!

І як Юля Тимошенко,
Я буду змагатись.
Мені крісло президента,
Повинно дістатись!!!


Рецензии