Чи бачила ти небо тихим ранком

Чи бачила ти небо тихим ранком,
Сьогодні – голос ранньої весни,
Чи знала ти, що я чекаю змалку,
Щороку Сонця теплої води.
Яка заллє всю землю, вмиє душу,
І подарує радість навесні,
І я протягну тобі свою руку,
А ти віддаш все щастя лиш мені.


Рецензии