кохаю

кохаю до нестями,
до самозабуття,
єдине ти кохання
на все моє життя...
я в мріях бачу очі
блакитних морських хвиль,
що кажуть позаочі,
що мій ти,тільки...мій..
про це співає вітер
і дощик подспіва...,
вірши складає з літер...,
дива,....дива,...дива...


Рецензии