пiдйомник

Бачити тебе у снах
більше немає сил
ти підйомник на верх
а я лише схил

ти зараз вище
а я живу похило
та все колись падає-
цьому життя навчило

коли ти нарешті спустишся
будеш падати вниз
я вже їхатиму до верху
в мене вийде.
Колись.


Рецензии
Гойдаемось по рiзних сторонах,
Як жаль, що так трапляэтся у нас...

Виктор Письмак   21.10.2011 19:38     Заявить о нарушении