Я прийшов

Відкрий вікно, серденько
На дворі вже пізненько
Я під вікном з трояндами в руці
Всі навкруги поснули
Вже перші сни гайнули
І наспівались навіть горобці.

Набідкавсь я як треба
Аж поки йшов до тебе
Із низкою квітневих почутів
Обійму твої ноги
Бо я долав дороги
І тет на тет балакати хотів.

Приспів

Я прийшов маленька,
Моя солоденька,
Кицьочка і рибонька моя.
Ніжна і містична,
П’янко фантастична,
Як вина старого сулія.


Рецензии