Вибачай

    Вибачай мені, вибачай
    Вже давно захолонув чай.
    Ти мовчиш, бо співа Джо Дассен
    А він для тебе понад усе.

    Приспів

    Ти ледь жива
    Та так бува
    Тебе я мало розумію         
    Цілком можливо я дивак   
    І так від музики не млію.
    Можливо щасття саме в ній
    Хіба ж дарма ти  мружиш очі
    І дуже соромно мені
    За думки мої парубочі.
         
    Здивував тебе мій коньяк?
    Вибачай - без нього ніяк.
    Дуже довго співа Джо Дассен
    А він для тебе понад усе.
   
    Вибачай мені, вибачай
    Гучномовець свій відключай.      
    Дуже добре співа Джо Дассен
    Та ти для мене понад усе.


Рецензии