***

Як и заужды
И усюль казали
И гэту прауду усе прымали,
Што Вольга лепшая на свеце,
Амаль як бэзы тое квецце
Яе кахаюць и галубяць,
Яе усе на свеце любяць!
Тамушта  болей на планеце,
Няма  другога такога квецця!


Рецензии