Сонце

Там, де зоря знаходить вірність
Де світло радості панує
Дарую всю свою чарівність
Поки це сонце не відчує

Та ніч мережива пустила
Закривши небо тимчасово
Мого кохання сильні крила
І твоя ніжна колискова


Рецензии