***

15. Панас Мирний
Був колись такий письменник — Рудченко Панас.
Він писав для кожного, він писав для нас.
Виріс на Полтавщині, де й свій вік прожив.
Україну гаряче в серці він любив.
Про її народ чудові твори він писав.
Вирішив Панас і «Мирний» псевдонім узяв.
Кожен твір захоплює — там багатий зміст.
Мирний душу вкладував, мав природній хист.
Бодай тобі вічна пам'ять, дорогий Панас!
Моли Бога за Вкраїну в цей нелегкий час!




27 серпня 2010


Рецензии