***

14. Нова ера
Десь ти схибив, помилився та дивуєшся: «Овва!».
Та надію на найкраще ти у серці не згубив.
Так в житті твоєму ера починається нова:
З кожним днем стаєш мудріше. Не шкодуєш ворогів.

Досвід твій допомагає запобігти помилок.
Подолати перешкоди — це для тебе залюбки.
Подолавши, ти й надалі твердо здійснюєш свій крок.
Вперто йдеш до перемоги, а ніяк не навпаки.

Що ж… Нова самосвідомість, новий погляд на життя,
Взятий курс на досконалість, більш розумна голова —
Це заможне сьогодення, це щасливе майбуття.
От тоді лиш тільки ера починається нова…



написаний 22—23 серпня


Рецензии