Йорэгемне генэ каушатма

Яратмасан, яратмассын.
Кунелдэ калма.
Хэмдэ яши алмассын.
Янгырлы кондэ.

Бик кыен коннэр
сине котэдер.
Саубулашмичэ
Жэйдэ утэдер.

Яфраклар шинеп
Саргаеп тошэ.
Тунган урманга
кунел ирешэ.

Ялгызын яшэп
буламы икэн.
Мэхэбэтсез коз
алдашып беткэн.

Алдашма бэгрем
алдашма.
Яратмасан, яратмассын.
Йорэгемне генэ
 каушатма.
Мэхаббат баласын.

08.09.2011г


Рецензии