Приходь

Вже безліч літ, вже безліч днів
Твій лист мені задавенів
Мій друже.
А знамо, ще з старих пісень
Нас кожний далі вересень
Паплюже.

Зверни увагу, ще на те
Вже скоро снігом замете
Пороги.
А ти ще не знайшов взуття
А це вже шлях до забуття
Дороги.

Попри плітки, попри чутки,
Закрий комори та кутки
На ключик.
Приходь до мене на вино,
Тебе не бачив я давно
І скучив.


Рецензии