Стану вiтром

Стану вітром,щоб вільно гойдати віти
Ганяти хмари в безмежні просторі  небес
Може саме мені дано зрозуміти
Цей світ несказаних чудес

Стану вітром і в безкрайніх просторах
Наганятиму хвилі морські
Буду знати сотні історій
Що розкажуть мені кораблі

Стану вітром, пізнаю нарешті свободу
Буду в небі співати пісні
І на землі моїй тоді від роду
Бути самим щасливим мені


Рецензии