В д тебе в пахощами СВ ТУ!

07-09-2011 10:01


Від тебе віє пахощами СВІТУ,
Нести в житті цю ношу СВІТОВУ!
Бринить струна у Серці МАЙОРІТИ,
Луч випромінює у світ твоє Буття!

Жемчужні сльозі окропили Землю,
На місті цім садочки розцвіли.
ХАЙ, ЛОГОС ДАННИЙ ЦІЙ ПЛАНЕТІ,
Відкриє Двері в твій Родинний ХРАМ!!!


уСе Тобі дано МОЕ Дитято,
І сердце що співае, і Душа.
Та Дух неспинний що шукає,
Себе в тіх отголосках голосів.

Ввійду у сердце на поріві,
Що розкріваю хід Душі.
Відкрий себе своїй КАТРИНІ,
Хай льется пісня від уСІЛЬ!!!


Рецензии