Про те, що не зупинити

Розповім тобі про те, що не зупинити,
Те що важко пояснити,
Більш не зможу зрозуміти.
Подих посеред  холодної ночі...
Останній час разом. Слухай мене,
Але не мовчи.
Навкол всіх вертався час,
Але тільки не для нас.
Зараз я бачу тебе в останнє,
Зрозумій мій погляд,
Довірся почуттям у сердці,
Обними мене, скажи, щро кохаєшь.
Мені буде дуже важко без тебе,
Але я не розумію.
Останнього разу бачу твій погляд,
Відчуваю твої пилки вуста.


Рецензии