На рiвнi стрибка мiдно-синьоi жаби

На рівні стрибка мідно-синьої жаби…

Вірш - сивокобильний маразм.

…На рівні стрибка мідно-синьої жаби
Висиш над землею у випарах опію.
І грають у  м’яч над тобою дві швабри,
І Каспію хвилі  хлюпочуть під ж-пою.

Ти хочеш летіти, та баки порожні –
Зелені мурашки убили заправника.
І вихід шукаючи в тузі тривожній
Ти очі виймаєш із себе як равлик.

Сантехнік прийшов – пропонує годинник.
Навіщо він птиці, що часу - не відає?!
Хоча… Про запас покладеш в холодильник,
А потім, учора, ти ним пообідаєш.

Кінчається день – люстра сіла за двері,
На ніс твій лягла міцно ніч окулярами.
І фарба олійна нуртує в артеріях,
Що наскрізь проштрикнуті осами-лярвами…

2011


Рецензии