Що буде завтра?

 Шановні брати,хапайтесь за вила
  піднімайтесь з колін,молить батьківщина.
  Нехай ми прості,нехай ми без званья
  Та все ще стоїть просте запитання:
  Де ділись "Сини України"?
  Де ділась козацька воля,сміливість та сила?
  Походи Хмельницького,Івана Мазепи?
  так ми поїдаєм зранку газети.
  Та,що там казати трударі без роботи,
  а що буде завтра?чи буде країна?
  Продадуть за кордон розірвавши на шматья,
  так вже розгорілось народне багаття.
  Багато в нас сили,багато надії,
  що знову повстануть"Сини України"
  Луснуть кайдани,розігнуться спини
  насмерть ми станем на захист країни.
  Розгорнуть прапори,піднімуть знамена
  Як пожежа горить народне повстаня
 Так,що буде завтра? Вже не питання.   
 


Рецензии