я на шостому

Я  на  шостому,  зі  мною  ластівки.
Я  їх  чаєм  та  цукерками  пригощаю,
вони  так  смішно  клюють  печиво.
Внизу  дитинство  грається 
м*ячиком.  Маше  мені  руками.
Я  по-дорослому  мовчу  на  балконі.
А  пульт  пам*ятає  тепло  твоїх  пальців,
дверний  дзвінок  -  запах  парфумів,
чашка  -  смак  губ...
А  я...я  нічого  не  пам*ятаю...
Тільки  мову  ластівок


Рецензии