Перший тур

Перший тур

Продуктивні сили остановилися.
Перший тур забастовки пройшов.
Страйк за все -- за життя, за
що гадати зумієш. Борися і ти!

Не лякайся, бо ти ще
в глухий кут не зайшов.

Ти народ -- маєш силу в собі!
Перший тур забастовки пройшов.
Дуже широкі простори відносин:
Має кожен обмеженість свою...

Ініціатор -- той хто виявляє,
За волю твою, те що ти думав,
Більш як хтось він вартіший!
З ним єднайся. З ним будь!..

Не лякайся, бо ти ще
не зайшов в глухий кут.

Свого часу будь гідний.
Спробуй страждання усіх,
Тай не забудь: уся правда
не є завжди тільки твоя!

Радій, у життю, тим що твоє лиш.
Спробуй чужого, свого не марнуй.
Можливість для тебе така як для всіх.

Не жадай ні для кого злощасно, бо так
Стане напевно з тобою: Твоєю рукою...
Будеш питати тоді: Що сталось зі мною?

Незрозумілу причину не бери до настрою.
Гонися за тим, те що плід може дати --
Тоді, як тур перший забастовки пройшов,
Другий тур забастовки можливо починати!


Рецензии