Не повiрила

Познайомились в iнтернетi
Красиво, романтично було
Ти найкращий в цiлому свiтi
I кохання жадане прийшло.
Тiльки тодi не повiрила
Що обiцяв, все правдою є
Безглуздого наговорила
Задiла самолюбство твоє.
Не пара з тобою, вирiшив
Менi слова не пробачив ти
А може добру жiнку зустрiв
Зачинив i замкнув всi мости.
Що робити, якщо не знаєш
Як повернути тi почуття?
Мiсяцi йдуть, а все чекаєш...
Час загоїть, пiде в небуття...
      
27.02.2011. Днепропетровск.


Рецензии