НЕ ЙДИ

Не йди вiд мене, я тебе благаю
Коханням нашим свiтлим заклинаю
Як так сталося в життi, що я одна
I нiякого немає вороття.
 
Тяжко i самотньо бути на Землi
Коли давно ти зник з моєї долi
Менi хочеться любовi i весни
Наче в кiно минулої давнини.
 
Тебе нiхто не буде так бажати
Завжди щиро, з любов’ю зустрiчати
А в ночi нiжно, пристрасно кохатись
I всiм своїм бажанням вiддаватись.

03.01.2011. Днепропетровск.


Рецензии