НЕ ПЛАЧ, МОЯ МАМО...

Чому час біжить? Чому час спливає?
А я все сумую по рідному краю.
З полону років повертаюсь до мами.
На жаль, далечінь вже лежить поміж нами.

Я знову приїду, мене ти побачиш,
Моя дорога.за мовчання пробачиш.
Дитинство і юність удвох пригадаєм,
І наші серця розквітнуть розмаєм.

Не плач, моя рідна, дай витру сльози,
Вже осінь пройшла, пройдуть і морози...
Березень – місяць загляне в віконце,
Прокинеться ранок з променем сонця.

Так хутко біжать, плинуть мої роки,
Я слухаю спів невгомонних потоків,
Легкою ходою ступлю на поріг,
Тобі, моя мамо, вклонюся до ніг.

Не плач, моя мамо. І знову я вдома,
Злегенька присядьмо, почнімо розмову.
Нас ніжна весна теплом обігріє,
І зустріч настане, і смуток розвіє.
Не плач, моя мамо...


Рецензии