Забави

Ще не вмерла Україна!
Най півень співає-
Від Путівля й до Карпат
Зсиротіле моє серце
Так болісно крає.
Любий братчику,Богдане!
Не баче й не чує,
Як сплюндрованой країной
Голожопі перевертні
Файно газдують.
Грають кляті паничі
У"КОзацьке братство",
А виходить-навпаки
Масонскоє бл..во!
Поточили,немов шашіль,
Ненчинеє тіло.
Сучі діти!
Горіть би вам в пеклі
За таку Вкраїну.
Ділять,ділять
Рідну неньку
На "запад з востоком".
Бодай би вам
Воно вилізло,
Хоч якимось боком!
Крадуть,крадуть навкруги
Батьківську земельку,
Набивають досхочу
Знахабнілу пельку...
Ще не вмерла Україна!
Най півень співає-
Від Путівля й до Карпат
Зсиротіле моє серце
Так болісно крає!
Любий братчику,Богдане!
Не баче й не чує,
Як сплюндрованой країной
Голожопі перевертні
Файно газдують...
Тянуть,тянуть до прірви,
До" Мадам Европи".
Храни ж мене,Боже!
Хоч прикрийте ж жопи!
Знедолена неньо!
З колін піднімися,
Та й доброю сокирою
Навкруги пройдися!
Славетний мольфаре!
Агов! Озовися!
Хоч на тому світі
Пред Господом
За наші гріхи,
Хоч ти помолися!


Рецензии