***

І я закриваю facebook, я ховаюсь від всіх
Твоїх повідомлень, що будять в мені блудну дівку,
Що тягнуть до вікон або до якоїсь перцівки.
Я їду на північ. Тут скоро валитиме сніг.

Тебе видаляю із друзів, стираю на мапі
Твій дім, твоє місто - ненавиджу наш континент!
А що відчуваю насправді у цей момент
Я не сказала б й на сповіді римському Папі.

Я не дзвонитиму більше, і жоден літак
Із Києва не приземлиться у вас там успішно
Скільки б у вас не родило там персиків, вишень
Я не хотіла би більше кохатися так.

Все пізнається порівняно з більшими скрутами.
У нас все прекрасно було, та я прошу: облиш.
Бо є щось таке в цьому світі, про що не кричиш.
Бо я не люблю тебе.


Рецензии