Самотн сть

Чому ця падлюка приходить до мене так часто,
Чому не дає мені жити нормально як всі
Чому норовить в мене все найдорожче украсти
І не поспішає, як злодій лякливий, втекти
Викручує руки і робить зухвало підніжки
Регочеться з мене, чим дуж заважа підвестись
Що ночі нахабно лягає зі мною у ліжко
І так безсоромно псує мої райдужні сни
В байдужості клітці сиджу наче дика звірюка
І смутку кайдани схиляють мене до землі
Благань про свободу вона принципово не слуха
Підрізані крила - і вже не можливо злетіть


Рецензии