уявне кiно

день з перламутром блакитних очей
ховається в затишку тіні крила
ніч з ароматом твоїх плечей
стиха шепоче знайомі слова

стиха шепоче слова пророчі
прогноз погоди - можлива гроза
руки сплелися, роблять, що хочуть
танцюють, танцюють долоні, вуста

і в танку ти жаданий гість
я тремчу як від вітру тополі
ти бачиш мене вже наскрізь,
стихаю і гасну поволі..



звістку птахи на крилах принесли
пристрасть вже тліє давно...
сонце вже тут. хай гріє і пестить
у снах це уявне кіно


спільно з Не Одна http://www.stihi.ru/avtor/natashkademytor
:)


Рецензии