over

Вишлю капці поштою,
хай нагадають кохання кінець
наші палкі почуття
звелись зовсім на нівець

відтепер твій номер,
не в моїх 'вхідних',
не потребуєш мого голосу,
хоч ти до нього й звик,

твої теплі губи,
більш не для поцілунків,
пройшов уже нас час
квітів/подарунків

я більше не пишу
тобі своїх віршів,
а нащо?ми ж не разом
бо ти ж так захотів


Рецензии
Було боляче - минулося, від того й пишеш. В мене є схожий

http://www.stihi.ru/2011/12/29/6993

Таня Шиман   29.12.2011 19:01     Заявить о нарушении