Бажання

               1
Вже яка минає ніч?-
Тільки самота.
Ти пішла, а серце кличе
І болить душа.

Пам’ятаю ніжність рук
І твої вуста.
Знаєш?- Ти моє життя!

              2
Вірю буде зустріч знов,
Все, як в перший раз.
Та лише моя любов
Не з’єднає нас.

І холодний погляд твій
Витримаю я.
Знаєш?- Ти любов моя!

        ПРИСПIВ
Залишила ти назавжди
Слід глибокий в моїй душі
Більше не знайти мені таке кохання.

Я благаю тебе: «Прости,
Не лишай мені долю самоти!»
Я прошу: «Нейди!»-
Це все моє бажання!
      
              3
Кажуть час лікує все,
Дай йому пройти.
Та для мене він лише
Міра самоти.

Твою радість і твій біль
Відчуваю я.
Знаєш?- Ти біда моя!


Рецензии