Зникало сонце

Сідаючи зникало сонце,
з туману місяць виринав
і щось у світі відбулося,
хоча ніхто цього не знав.

Спалахували і зникали зорі,
з'являлися й ховались в небесах.
Хтось йшов й душа зринала вгору,
блукаючи у хмарах,наче в снах.

Серед води проскакували тіні,
блукали в пошуках життя.
Ховались люди за високі стіни,
щоби віддати розум в небуття.

Між берегами море розтяглося
і вітер поміж хвилями літав.
Та щось у світі відбулося,
хоча й ніхто цього не знав.


Рецензии