Заблукав

Понад сонцем але під землею тебе шукав.
Запалав сотні свічок у морі – і в небесах.
За ці роки, ти віриш? – я зміг позабути страх
Але більше тебе я в долонях вже не тримав.

Зачепився засерце. Або то була рука?
Що тримала мене за шию, або піджак….
Ти мені шепотіла на вухо тоді «good luck»
А я й досі в пітьмі своїх мрій за тобою блукав.

Ти мені посміхалась й вальяжно курила кальян.
За вікном так примхливо гуділа у пробках Москва…
Твій годинник завмер і на камеру позував,
А кохання замерзло і куталось в теплий саф`ян.

Зараз осінь а за вікном ллє проказа-дощ.
Моє тіло ж примхливо пестить чарівна ніч,
Ти самотня. А отже і гра варта тих самих свіч.
Щоб не чути тебе, я тебе запиваю - скотч.


Рецензии
Прекрасна замальовка! А український... Нібито сонечко торкнулося серця: так на мене мова діє...
Щиро дякую за вірш!
З повагою, Галина.

Шедевра   03.09.2011 23:40     Заявить о нарушении
))Божечки, Ви не уявляєте собі, як, наскільки мені приємно бачити такі коментарі!
Спасибі Вам!

Аромат Кави   01.10.2011 15:56   Заявить о нарушении