Александр я. В рш 2

Александрія. Вірш №2

Тільки  тут  людина  варта  відпочинку,
Лиш  тут  спиняється  година  і  хвилинка.
Знаходиться  святковий  присмак  целюлози
Посеред  пишних  гір,  похилих  верболозів.
Нема  брехні,  борні,  зловісної  загрози,
Скрізь  стишились  страшні  гучні  підступні  грози.
Погода  пречудова  і  святкова  нині,
Що  довго  хочеться  лишатися  родині
Посеред  цих  хребтів  високих  і  величних,
Архітектоніки,  дібров  старих,  незвичних.
І  я  всім  щиро  раджу  їхати  в  Гребенів
Поніжити  себе  й  пустити  ще  зелених.

23.08.2011  року  с.  Гребенів  Львівської  області


Рецензии