Александр я. В рш 1

Александрія. Вірш №1

Щоденна  зрадонька  і  злісні  перепони,
Бардак  шматує  нас  на  клятих  перегонах.
Життя  потрібно  ще  напевно  осідлати
Аби  проблем  отих  ніколи  ніколи  вже  не  мати
І  йдуть  буденно  дні  в  підступності  неначе,
Лиш  світ  навколо  нас  постійно  скиглить,  плаче.
А  нам  лиш  рватись  в  бій,  у  світлість  перемоги
Допоки  стане  сил,  допоки  стане  змоги
Творити,  нищити,  шукати  в  рідній  хаті,
Щоб  вибратись  вперед,  угору  вперто  гнатись.
Потрібна  завжди  ціль,  яка  веде  до  бою,
Яка  ніколи  не  дає  думкам  спокою.

23.08.2011  року  с.  Гребенів,  Львівської  області


Рецензии