Чи вартий?!

Мій паперовий сон розріже різко ранок,
Зітре проміння кольоровий хмиз
І зашифрує подумки піснями,
Відправить вдалеч понад низ.
Він бережно обірве мою смерть,
Його рука торкатиметься звуків,
І намалює щастя, де сон стер.
Звільнить від пут безсилі мої руки.
Якби не він, я б зникла вже давно
І байдуже, хто був навколо мене
Чи вартий він – та, мабуть, все одно
Порив чекання увімкну смиренне...


Рецензии