Виб р

Це твій вибір на все життя: ти зі мною чи забуття.
Це тільки твій вибір: вчинки чи слова.
Так, я нічого тобі не кажу та я все знаю і пам'ятаю.
Все, що ти не зміг сказати, я зуміла по очах прочитати!
Ти хотів кохати, але не міг пробачати, ти хотів усе мати, але не зміг утримати!
Ти біг за життям, не розуміючи, що вже там.


Рецензии