Тот жалкий лист

В його листі я бачила реальність,
Мене боліло все, що він сказав.
Смішна, обірвана банальність
Помітно гасне між німих заграв.
Вистукували чисто всі думки
На пластиковому алфавіті руки,
Хотіли стати ближче, там, де ти
І голос твій, бентежні серця стуки.
На білому портреті монітору
Знаряддя вбивства вислав ти мені,
Слова вмирали тихо від добору
Паршивих фраз, що згасли навесні.
 Надворі літо і життя вирує
На асфальтному полі доріг
Де замерзають ті кого не чують,
Або кого хтось ближчий не зберіг.


Рецензии